Novetats
Control distribuït per montar en camp FMC-4000

Mòduls Programables de Control per a Camp

Eviti cablejats entre camp i sala de control!!!

La sèrie FMC per a montar en camp pot realitzar la presa de senyal i el control directament a peu de procés i transmetre les dades per RS-485 Modbus evitant costosos cablejats. Les funcions programades als mòduls són executades independentment per cadascun d´ells, intercanviant-se dades a través d´un mòdul FMC-1000/LM amb funció Linker que actua com “màster” del bus de camp.

 
Control Multiple de Variables Químiques FMC-5000/VQ

Controladors per a pH, ORP, EC, O2, CL, OZ, Turb. i ESI

Ja no cal tenir un transmissor per cada sensor de pH, ORP, EC, O2, Clor, etc.!.

La sèrie FMC-5000/VQ són mòduls de control per a 2 o 3 variables químiques, amb possibiltat de relacionar-las. Disposen d´entrada directa per a sensors químics i realitzen el control a peu de procés al mateix temps que transmeten les dades per RS-485 Modbus. En opció, poden comunicar-se per Ràdio 868 Mhz o amb xarxes Ethernet, per cable o WiFi, mitjançant mòduls adaptadors RMT, EMT o WMT-1000.

 
Registrador Gràfic de mesures (sense paper) PLR-8000

Registrador Gràfic de panell des de 8 a 256 canals.

Cansat de canviar paper, plomins i tinta dels seus registradors gràfics?

El registrador PLR-8000 permet graficar sense paper en temps real de 8 a 256 variables analògiques i 8 a 256 dades lògiques, amagatzemar dades en la seva memòria, donar alarmes i presentar els gràfics a través dels seus 999 registradors virtuals en la seva pantalla tàctil de 15" del tipus TFT. En opció, pot comunicar-se per Ràdio 868 MHz o amb xarxes Ethernet per cable o WiFi mitjançant un mòdul adaptador RMT, EMT o WMT-1000.

 
Tranmissor de pressió totalment en PVDF TPR-21

Transmissor de Pressió per a aplicacions especials

Nou Transmissor de Pressió realitzat totalment en PVDF per medis molt agressius.

L´execució és IP65 amb connexió a procés d´1/2” G. Incorpora un sensor d´alúmina que permet una exactitud de 0,5% FSO en rangs des de 0...0,1 bar fins a 0...400 bar. La sortida de senyal 4-20 mA a 2 fils es realitza per connector DIN. Les seves aplicacions son per mitjans molt agressius incompatibles amb inox. o per a aplicacions que no permetin farciments d´oli transmissor (p.e. oxigen).