TRANSMISSORS MODBUS I 4-20 mA DMM-4000
La sèrie DMM-4000 son transmissors de camp configurables de dos llaços per a senyals analògiques de TP, Pt100, mV, mA, PWM, V, A, Ohm, Hz, i altres variables específiques.
Està composta de dues gammes: un model genèric configurable per teclat (DMM-4000), i una gamma de versions especifiques amb entrades adaptades a cada variable (DMM-4000/... on el sufix indica la versió), p.e. Químiques (pH, Conductivitat, etc.), Elèctriques (V, A, RMS, etc.), Humitat (HR, HA, Entalpia, Punt de Rosada, Pressió, Nivell, Cabal, Comptador, Vibració, Pes, etc.

Permeten amb baix cost aprofitar antigues sondes o captadors clàssics distribuïts en camp i transmetre’ls en mA i en Modbus cap a sistemes de control com PC o PLC descarregant a aquests de les tasques de conversió A/D i D/A. En opció, poden comunicar-se per Radio 868 MHz o per Ethernet, cable o WiFi, mitjançant mòduls adaptadors RMT, EMT o WMT-1000.

Transmissors de Temperatura i Temperatura per Infrarojos

Per a medir i transmetre senyals de temperatura, disposem de diverses versions:
• Versió genèrica per a 2 Pt100 ó 1 TP + CJC
• Versió genèrica per a 1 ó 2 transmissors 0..4-20 mA
• Versió específica per a Temperatura Infraroja


Altres Transmissors Modbus

• Versió específica per a Variables Elèctriqus V, A, ac/dc, RMS, Ohms, etc.


Taula de selecció de documents (*.pdf) referits a l'Instrument seleccionat, premeu el botó corresponent per tal de seleccionar la informació del Producte:

Documentaciò/Producte Fullet Color Full Tècnic Docum Tècnica Aplicacions Referències Notícia Breu Full Instrucc. Manual d Ús
Transmisors Modbus i 4-20 mA Genèrics
Ref. DMM-4000
           
Transmissors Modbus i 4-20 mA de Temp. per Infrarojos
Ref. DMM-4000/IRT
           
Transmissors Modbus i 4-20 mA de Volts-Amps-RMS-Hz-Ohms-Pot
Ref. DMM-4000/..VE
           

* Per poder veure els documents (*.pdf) es necessari el programa Adobe Acrobat Reader 4.0 i el seu Plugin, el podeu obtenir des de les següents direccions:
                                 
www.adobe.com / www.adobe.es
 

Email: desin@desin.com