FORNS DE CALIBRACIĶ HPT-3000 I HPT-5000
FORNS PORTĀTILS DE CALIBRACIĶ DE TEMPERATURA

El HPT-3000 és un equip de petita grandāria per a comprovaciķ i calibratge en sec de sondes de temperatura Pt100 o Termoparell fins a 350ēC, amb una exactitud millor que 0,15 ēC. Pot treballar en manera directa comparant la lectura del propi indicador de temperatura o per comparanįa amb una sonda patrķ connectada a un indicador calibrador extern.
El HPT-3000 disposa d´un nucli amb diversos orificis de diferents diāmetres per a la introducciķ de la sonda a calibrar. En el seu interior, un sistema tčrmic de baixa inčrcia, regulat per una sonda calibrada, manté estable la temperatura del nucli per a ser comparada amb la sonda en prova.

Versiķ HPC-3000 especial per a Calibraciķ de Sondes de Contacte (Superficie)
Versiķ HPI-3000 especial per a Calibraciķ de Termōmetres per Infrarojos
FORNS AUTOMĀTICS DE CALIBRACIĶ DE TEMPERATURA

El HPT-5000 és un equip portātil de comprovaciķ i calibratge en sec de sondes de temperatura Pt100 o Termoparell fins a 350ēC, amb una exactitud millor que 0,1ēC.
Pot treballar independent o connectat a un PC per mitjā d´una connexiķ RS-485 o USB (per adaptador extern) automatitzant el calibratge i realitzant histōrics de les mesures preses.
El HPT-5000 disposa d´un nucli amb diversos orificis de diferents diāmetres per a la introducciķ de la sonda a calibrar.
En el seu interior, un sistema tčrmic de baixa inčrcia, regulat per una sonda calibrada, manté estable la temperatura del nucli per a ser comparada amb la sonda en prova.
El HPT-5000 connectat a PC permet realitzar calibratges amb emissiķ de certificat automātic.

Taula de selecciķ de documents (*.pdf) referits a l'Instrument seleccionat, premeu el botķ corresponent per tal de seleccionar la informaciķ del Producte:

Documentaciō/Producte Fullet Color Full Tčcnic Docum Tčcnica Aplicacions Referčncies Notícia Breu Full Instrucc. Manual d Ús
Forns Portātils per a Calibraciķ de Sondes HPT-3000            
Forns Automātics per a Calibraciķ de Sondes HPT-5000            
Forns Portātils per a Calibraciķ de Sondes de Contacte HPC-3000              
Forns Portātils per a Calibraciķ Termōmetres d'Infrarojos HPI-3000              

* Per poder veure els documents (*.pdf) es necessari el programa Adobe Acrobat Reader 4.0 i el seu Plugin, el podeu obtenir des de les següents direccions:
                                 
www.adobe.com / www.adobe.es
 

Email: desin@desin.com